Om os

VORES HISTORIE

Os bag MinGadget.dk brænder for iværksætteri. Vi havde vores første forretning i en alder af 14 år. Nu har vi startet vores nyeste eventyr, MinGadget.dk og det brænder vi for som aldrig før. Vi har en passion for gadgets og vores vision er klar! Vi vil hjælpe vores kunder.

Vi har gennem de sidste mange år drevet mange forskellige typer af webshops. MinGadget.dk er vores nyeste skud på stammen. Vi har et koncept hvor vi sælger sjove og unikke produkter. Vores sortiment bliver løbende udvidet med fede trending produter.

VORES KERNEVÆRDIER

ONLINE SUPPORT

Ved MinGadget.dk har vi den bedste kundeservice. Vores hold sidder klar 7 dage i ugen, til at hjælpe netop dig.

HURTIG LEVERING

Vi bestræber os efter at levere alle ordre med 1 -2 dages levering. Vi leverer udelukkende med GLS & PostNord.

LAVE PRISER

Ved MinGadget.dk finder du gadgets og udstyr til konkurrencedygtige priser. Vores priser har vi så vidt muligt helt i bund.

NYE PRODUKTER LØBENDE

Ved MinGadget.dk er konstant i markedet efter nye produkter, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste gadgets.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Hos MinGadget.dk, sælger vi kun kvalitetsprodukter, som hovedsageligt kommer fra Europa. Alle vores produkter bliver gennemset og kvalitetsgodkendt inden du modtager din ordre. Vi stræber højt, derfor vil vi altid yde vores bedste, for at du bliver glad som kunde og vil anbefale os til andre.

Hos MinGadget.dk bestræber vi os efter at have de bedste og de nyeste produkter i vores sortiment. Vi har fokus på gadgets. Vi elsker selv produkterne og derfor stræber vi altid efter at have de bedste produkter på lager.